nedeľa 8. mája 2016

10 Must have shoes

Converse Chuck Taylor All Star High Top Sneakers

1. Tenisky sú prvým must have kúskom v každom botníku. Je dôležité vybrať si pohodlné a kvalitné tenisky, ktoré vám vydržia dlho a nebudú vás v nich bolieť nohy.


Casual Friday Faux Nubuck Flats BLACK

2. Balerínky sú základným kúskom, pokiaľ nie ste milovníčkou topánok na opätku. K elegantným šatám, alebo k saku sa nevyhnutne hodia.


TopShop Harbour Toe Post Sandals

3. Sandálky na leto sú takisto must have. Či už si vyberáte takéto jednoduchšie alebo niečo výraznejšie.


Yoins Black Suede Cutouts Lace-up High Heels

4. Výrazné šnurované topánky na opätku s otvorenou špičkou určite prilákajú viaceré pohľady. Pokiaľ stavíte na jednoduché šaty, oplatí sa dať si na nohy niečo výrazné.



Havaianas Women's Slim Floral Flip Flops - Crystal Rose

5. Dôležitým letným kúskom sú žabky, ktoré sa ľahko obúvajú, noha vám v nich dýcha a určite sú vernými spoločníčkami hlavne na kúpaliskách, alebo na dovolenkách pri mori. Avšak pri ich kúpe si musíte poriadne vybrať také, ktoré vám nebudú dotláčať nohu(!).


Gianvito Rossi Leather Nude Shoes
6. Ďalším must have kúskom sú jednoduché lodičky, či už sú biele, čierne alebo takéto béžové, pokiaľ nie ste zrovna milovníčkou lodičiek, aspoň tieto ľahko kombinovateľné sa vám v botníku zídu na každú slávnostnejšiu príležitosť.



kate spade new york Biana Bow Espadrille Wedge Sandals
7. Sandálky na platforme tiež nesmú chýbať hlavne v lete.




Yoins Black Leather Look Round Toe Slip-on Casual Loafers
8. Slip-ony boli dosť veľkým trendom minulý rok hlavne preto, že sú veľmi praktické. Vaša noha je viac na vzduchu ako v teniskách, ale za to sú pohodlnejšie na dlhšie kráčanie ako balerínky.


Black Chunky Heel Point Toe PU Boots
9. Členkové topánky/čižmy. Konkrétne tento typ sa volá chelsea boots, ale či už máte šnurované, alebo na opätku, v jeseni a začiatkom jari sa vám určite zídu.




Black Round Toe Buckle Strap Tall PU Boots

10. Vysoké čižmy určite nesmú chýbať, keďže zimy bývajú chladné a od nôh sa prechladne najskôr. K tomu vedia byť aj pekným doplnkom outfitu, či už sú to vysoké čižmy na opätkoch alebo nie.






8 komentárov:

  1. Ja nedám dopustiť na tenisky a bežecké topánky, v iných ma ani nevidno :D Napríklad na opäatku nenosím, neviem v nich chodiť a ani ma to kvôli bolesti nôh už neláka :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani ja nedám na tenisky dopustiť :) opätky si dávam tiež málo kedy, ale za to ich nosím rada, lebo milujem ten pocit, keď sa na všetkých nepozerám ako trpaslík :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkný článek :) až na 4 a 8 souhlasím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem :) 4 a 8 sú viac už len také doplnkové :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. premýšľam nad šnurovacími sandálkami, ale teraz keď je to trend, to zas budú mať všetci a potom sa mi už nebudú páčiť :D
    inak milujem sandálky na platforme a vysoké čižmy :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda :D to je tak s tými trendmi :/ ale tak pokiaľ sa to tebe páči a aj bude páčiť, tak si ich určite kúp :)

      Odstrániť
  6. Zboňujem najmä tenisky a balerínky, na toľké ceste, ktoré prejdem ja sú to najlepšie kúsky :)

    OdpovedaťOdstrániť